Veelzijdig en toch specifiek

Image

Voor het beheer van complexe bedrijfsprocessen wil je over veelzijdige, geïntegreerde software applicaties beschikken, liefst precies toegesneden op de organisatie. Voor dat laatste is out-of-the-box software meestal niet toereikend en is maatwerk behalve kostbaar ook weinig flexibel. Odoo/OpenERP is daarop het antwoord. Door de continu ontwikkeling van zeer specialistische onderdelen is deze open source software uitgegroeid tot de meest veelzijdig toepasbare en tegelijk gespecialiseerde oplossing.

Enterprise Software

Voor het beheren en ondersteunen van alle processen in een organisatie is geïntegreerde software nodig. Enterprise Resource Planning voorziet hierin. Odoo is zelfs meer dan dat en beschikt over alle functionaliteit om processen en gebruikers maximaal te ondersteunen.

Open Source

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is en iedere gebruiker uitgenodigd wordt bij te dragen aan de ontwikkeling van die software. Door een open ontwikkelplatform wordt de software veel sneller aangepast aan wensen van gebruikers.

Therp levert

Therp is specialist in de implementatie en ondersteuning van Odoo. Als partner van Odoo sa - open source business applications, verzorgen wij het gehele automatiseringstraject, van voorzonderzoek en procesanalyse, tot implementatie en beheer.

Waarom Odoo?

Beschik over de meest veelzijdige en tegelijk specifiek toepasbare business solution suite. Maak gebruik van de kracht van Open Ontwikkeling en draag bij aan het delen van kennis, oplossingen en toepassingen.

Odoo overwegingen

Bij alle organisaties komt de vraag vroeg of laat aan de orde. Komt er nieuwe software om de bedrijfsprocessen te ondersteunen? De software zal de organisatie en haar processen veranderen. De impact van zo’n implementatie is dus groot. Vaak gehoorde redenen om deze stap wél te nemen zijn: * De prestaties van het bedrijf verbeteren

Vacature Odoo-ontwikkelaar (0.8 à 1 fte)

Wij willen ons team versterken met een breed inzetbare sofwareontwikkelaar voor 32 tot 40 uur per week. Je hebt een academisch denk- en werkniveau en aantoonbare interesse in bedrijfsprocessen. Je bent bereid om je de interne architectuur van Odoo volledig eigen te maken. Een technische achtergrond en enige ervaring met Python en SQL is zeer

Odoo evolutie?

Begin 2015 kondigde Odoo S.A. een licentiewijziging aan voor de Odoo suite van business apps, van APGL naar LPGL.  Een belangrijke reden was de wens om ook gesloten en betaalde apps te kunnen introduceren. De AGPL was niet compatibel met modules die niet onder een open source licentie waren gepubliceerd. Odoo S.A. nam een nieuwe