Veelzijdig en toch specifiek

Image

Voor het beheer van complexe bedrijfsprocessen wil je over veelzijdige, geïntegreerde software applicaties beschikken, liefst precies toegesneden op de organisatie. Voor dat laatste is out-of-the-box software meestal niet toereikend en is maatwerk behalve kostbaar ook weinig flexibel. Odoo/OpenERP is daarop het antwoord. Door de continu ontwikkeling van zeer specialistische onderdelen is deze open source software uitgegroeid tot de meest veelzijdig toepasbare en tegelijk gespecialiseerde oplossing.

Enterprise Software

Voor het beheren en ondersteunen van alle processen in een organisatie is geïntegreerde software nodig. Enterprise Resource Planning voorziet hierin. Odoo is zelfs meer dan dat en beschikt over alle functionaliteit om processen en gebruikers maximaal te ondersteunen.

Open Source

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is en iedere gebruiker uitgenodigd wordt bij te dragen aan de ontwikkeling van die software. Door een open ontwikkelplatform wordt de software veel sneller aangepast aan wensen van gebruikers.

Therp levert

Therp is specialist in de implementatie en ondersteuning van Odoo. Als partner van Odoo sa - open source business applications, verzorgen wij het gehele automatiseringstraject, van voorzonderzoek en procesanalyse, tot implementatie en beheer.

Waarom Odoo?

Beschik over de meest veelzijdige en tegelijk specifiek toepasbare business solution suite. Maak gebruik van de kracht van Open Ontwikkeling en draag bij aan het delen van kennis, oplossingen en toepassingen.

Odoo Development Cookbook

Odoo Development Cookbook

Probably you know already Odoo is a full-featured open source ERP with a focus on extensibility. It is built on a powerful framework for rapid application development, both for business applications and front-end websites. Odoo is mostly easy to use for end-users, but for system-administrators and developers, the tasks are not always so easy. To

Odoo Code Sprint Sorrento

Odoo Code Sprint Sorrento

The Odoo Code Sprint (Europe) took place in Sorrento, Italy. The main topic for this sprint, held from April 26th to 29th, was building community financial reports for Odoo v.9. The event started with a morning update from the company Akretion on the account report structure in Odoo v8 and what’s missing in v9.

Template Modules

Template Modules

Weer 2 handige Therp modules voor Odoo 8 geplubiceerd. Beide Apps hebben niet zoveel met elkaar te maken, behalve dan dat ze zo´n beetje tegelijkertijd in de Odoo Apps store verschijnen en allebei iets met sjablonen (=templates) doen.