Veelzijdig en toch specifiek

Image

Voor het beheer van complexe bedrijfsprocessen wil je over veelzijdige, geïntegreerde software applicaties beschikken, liefst precies toegesneden op de organisatie. Voor dat laatste is out-of-the-box software meestal niet toereikend en is maatwerk behalve kostbaar ook weinig flexibel. OpenERP is daarop het antwoord. Door de continu ontwikkeling van zeer specialistische onderdelen is deze open source software uitgegroeid tot de meest veelzijdig toepasbare en tegelijk gespecialiseerde oplossing.

ERP software

Voor het beheren en ondersteunen van alle processen in een organisatie is geïntegreerde software nodig. Enterprise Resource Planning software voorziet hierin.  OpenERP beschikt over alle functionaliteit om processen maximaal te ondersteunen en is bovendien modulair opgebouwd.

OpenERP is Open Source

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is en iedere gebruiker uitgenodigd wordt bij te dragen aan de ontwikkeling van die software. Door een open ontwikkelplatform wordt de software veel sneller aangepast aan wensen van gebruikers.

Therp levert

Therp is specialist in de implementatie en ondersteuning van OpenERP. Als partner van OpenERP - open source business applications verzorgen wij het gehele automatiseringstraject, van voorzonderzoek en procesanalyse, tot implementatie en beheer.

Waarom OpenERP?

Beschik over de meest veelzijdige en tegelijk specifiek toepasbare business solution suite OpenERP. Maak gebruik van de kracht van Open Ontwikkeling en draag bij aan het delen van kennis, oplossingen en toepassingen.

Vacature Python-ontwikkelaar (0.8 à 1 fte)

Wij willen ons team versterken met een breed inzetbare sofwareontwikkelaar voor 32 tot 40 uur per week. Je hebt een academisch denk- en werkniveau en aantoonbare interesse in bedrijfsprocessen. Je bent bereid om je de interne architectuur van OpenERP volledig eigen te maken. Een technische achtergrond en enige ervaring met Python en SQL is zeer

Nieuwsbrief module OpenERP

Vandaag publiceren wij de Nieuwsbrief module voor OpenERP die Therp voor VluchtelingenWerk Oost-Nederland ontwikkelde. Met deze module, newsletter,  kunt u een Nieuwsbrief aanmaken en vervolgens via de in OpenERP geconfigureerde mail verzenden. De selectie van relaties die het nieuws ontvangen is elders in de database gedefinieerd. Bij het aanmaken van een nieuwe nieuwsbrief kiest u

Boekjaar 2013 afsluiten

Elk financieel jaar moet in OpenERP afgesloten worden. Dit blog bestaat uit twee delen A) Afsluiten van het boekjaar, meestal in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar en B) Reeksen aanpassen, deze handelingen kunt u nu al uitvoeren. Mocht u dit liever willen uitbesteden, uiteraard kan Therp u ondersteunen bij het afsluiten van 2013.