Veelzijdig en toch specifiek

Image

Voor het beheer van complexe bedrijfsprocessen wil je over veelzijdige, geïntegreerde software applicaties beschikken, liefst precies toegesneden op de organisatie. Voor dat laatste is out-of-the-box software meestal niet toereikend en is maatwerk behalve kostbaar ook weinig flexibel. Odoo/OpenERP is daarop het antwoord. Door de continu ontwikkeling van zeer specialistische onderdelen is deze open source software uitgegroeid tot de meest veelzijdig toepasbare en tegelijk gespecialiseerde oplossing.

Enterprise Software

Voor het beheren en ondersteunen van alle processen in een organisatie is geïntegreerde software nodig. Enterprise Resource Planning voorziet hierin. Odoo is zelfs meer dan dat en beschikt over alle functionaliteit om processen en gebruikers maximaal te ondersteunen.

Open Source

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is en iedere gebruiker uitgenodigd wordt bij te dragen aan de ontwikkeling van die software. Door een open ontwikkelplatform wordt de software veel sneller aangepast aan wensen van gebruikers.

Therp levert

Therp is specialist in de implementatie en ondersteuning van Odoo/OpenERP. Als partner van OpenERP sa - open source business applications, verzorgen wij het gehele automatiseringstraject, van voorzonderzoek en procesanalyse, tot implementatie en beheer.

Waarom Odoo/OpenERP?

Beschik over de meest veelzijdige en tegelijk specifiek toepasbare business solution suite. Maak gebruik van de kracht van Open Ontwikkeling en draag bij aan het delen van kennis, oplossingen en toepassingen.

2015!

Allereerst wenst Therp u een creatief en geweldig goed 2015 toe! Wij zijn alvast energiek van start gegaan. In het jaar 2014 vonden diverse nieuwe opdrachtgevers, o.a. in de productie en voor CRM, de weg naar Therp en groeiden we naar 7 full-time werknemers.  We gingen van start met ons eerste 100% scrum project. Therp

Stand van zaken banken-addons V8 (19 dec)

Therp startte een project om de Odoo banking-addons te migreren naar versie 8. We wierven binnen de Nederlandse community reeds een deel van de benodigde fondsen en konden diverse taken verdelen. In deze blogpost houden we de stand van zaken bij. Wie doet wat, wie financiert mee en wat is de planning voor de verschillende

Fondsen gezocht: Banken-addons naar v8

De banken-addons, veelvuldig in gebruik bij Nederlandse Odoo-gebruikers, alsmede soms in België, zijn nog niet gemigreerd naar de huidige versie 8 van Odoo. Odoo 8.0 is nu voorzien van standaardfunctionaliteit voor het afletteren van bankafschriften, maar om daar gebruik van de maken is een behoorlijke reorganisatie van de code nodig. Na discussie op Gitgub en