Veelzijdig en toch specifiek

Image

Voor het beheer van complexe bedrijfsprocessen wil je over veelzijdige, geïntegreerde software applicaties beschikken, liefst precies toegesneden op de organisatie. Voor dat laatste is out-of-the-box software meestal niet toereikend en is maatwerk behalve kostbaar ook weinig flexibel. Odoo/OpenERP is daarop het antwoord. Door de continu ontwikkeling van zeer specialistische onderdelen is deze open source software uitgegroeid tot de meest veelzijdig toepasbare en tegelijk gespecialiseerde oplossing.

Enterprise Software

Voor het beheren en ondersteunen van alle processen in een organisatie is geïntegreerde software nodig. Enterprise Resource Planning voorziet hierin. Odoo is zelfs meer dan dat en beschikt over alle functionaliteit om processen en gebruikers maximaal te ondersteunen.

Open Source

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is en iedere gebruiker uitgenodigd wordt bij te dragen aan de ontwikkeling van die software. Door een open ontwikkelplatform wordt de software veel sneller aangepast aan wensen van gebruikers.

Therp levert

Therp is specialist in de implementatie en ondersteuning van Odoo. Als partner van Odoo sa - open source business applications, verzorgen wij het gehele automatiseringstraject, van voorzonderzoek en procesanalyse, tot implementatie en beheer.

Waarom Odoo?

Beschik over de meest veelzijdige en tegelijk specifiek toepasbare business solution suite. Maak gebruik van de kracht van Open Ontwikkeling en draag bij aan het delen van kennis, oplossingen en toepassingen.

Odoo migratie

Veel geïnteresseerden kijken uit naar versie 9 van Odoo. Maar de ‘early adopters’ draaien Odoo al jaren en werken dus met oudere versies. Hoewel er geen verplichting is te upgraden, komt ooit de vraag naar een volgende versie aan de orde. Er bestaan drie migratie opties. 1) Het Enterprise support contract van Odoo SA in

Klein maar fijn

Hoewel het vaak maar kleine modules zijn, is het voor een gebruiker juist van grote waarde: een verbetering in de gebruikersbeleving! Software wordt vaak gemaakt met de focus op business doelen, leuke extra’s of technologische hoogstandjes. Al deze benaderingen met betrekking tot het ontwerpen van systemen verliezen echter het allerbelangrijkste van het hele proces uit

Odoo overwegingen

Bij alle organisaties komt de vraag vroeg of laat aan de orde. Komt er nieuwe software om de bedrijfsprocessen te ondersteunen? De software zal de organisatie en haar processen veranderen. De impact van zo’n implementatie is dus groot. Vaak gehoorde redenen om deze stap wél te nemen zijn: * De prestaties van het bedrijf verbeteren