Veelzijdig en toch specifiek

Image

Voor het beheer van complexe bedrijfsprocessen wil je over veelzijdige, geïntegreerde software applicaties beschikken, liefst precies toegesneden op de organisatie. Voor dat laatste is out-of-the-box software meestal niet toereikend en is maatwerk behalve kostbaar ook weinig flexibel. Odoo/OpenERP is daarop het antwoord. Door de continu ontwikkeling van zeer specialistische onderdelen is deze open source software uitgegroeid tot de meest veelzijdig toepasbare en tegelijk gespecialiseerde oplossing.

Enterprise Software

Voor het beheren en ondersteunen van alle processen in een organisatie is geïntegreerde software nodig. Enterprise Resource Planning voorziet hierin. Odoo is zelfs meer dan dat en beschikt over alle functionaliteit om processen en gebruikers maximaal te ondersteunen.

Open Source

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is en iedere gebruiker uitgenodigd wordt bij te dragen aan de ontwikkeling van die software. Door een open ontwikkelplatform wordt de software veel sneller aangepast aan wensen van gebruikers.

Therp levert

Therp is specialist in de implementatie en ondersteuning van Odoo. Als partner van Odoo sa - open source business applications, verzorgen wij het gehele automatiseringstraject, van voorzonderzoek en procesanalyse, tot implementatie en beheer.

Waarom Odoo/OpenERP?

Beschik over de meest veelzijdige en tegelijk specifiek toepasbare business solution suite. Maak gebruik van de kracht van Open Ontwikkeling en draag bij aan het delen van kennis, oplossingen en toepassingen.

Mail integratie?

Regelmatig vragen klanten naar de mogelijkheden van mailintegratie met Odoo. Deze vraag kent vele achtergronden en heeft dus ook meerdere antwoorden. Vanuit Odoo is het makkelijk om mails te versturen, bijvoorbeeld offertes of facturen. Er is ook een mooie module van Odoo waarmee u mails kunt ontvangen op een vast email-adres. Een workflow kan de

Therp Apps voor 8

Therp publiceert regelmatig nieuwe apps voor Odoo. Therp staat dan ook hoog in de internationale ranglijst. Onze modules worden bovendien veel gebruikt en goed gewaardeerd. Hieronder volgt een greep uit recent naar versie 8 opgewaardeerde of nieuw ontwikkelde modules. Regelmatig voegen wij nieuwe modules toe. Wilt u onze volledige lijst van bijdragen voor versie 8

Geavanceerde filters

Therp publiceert de Odoo app “Advanced Filters”. Deze functionaliteit is handig als je meer complexe selecties wilt maken. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt door fonds- of ledenwervers om bepaalde groepen Relaties uit te filteren (segmenteren). Zo kun je het verschil vinden tussen twee bestaande selecties en bestaande selecties samenvoegen. In deze blog wordt het voorbeeld van