Veelzijdig en toch specifiek

Image

Voor het beheer van complexe bedrijfsprocessen wil je over veelzijdige, geïntegreerde software applicaties beschikken, liefst precies toegesneden op de organisatie. Voor dat laatste is out-of-the-box software meestal niet toereikend en is maatwerk behalve kostbaar ook weinig flexibel. Odoo/OpenERP is daarop het antwoord. Door de continu ontwikkeling van zeer specialistische onderdelen is deze open source software uitgegroeid tot de meest veelzijdig toepasbare en tegelijk gespecialiseerde oplossing.

Enterprise Software

Voor het beheren en ondersteunen van alle processen in een organisatie is geïntegreerde software nodig. Enterprise Resource Planning voorziet hierin. Odoo is zelfs meer dan dat en beschikt over alle functionaliteit om processen en gebruikers maximaal te ondersteunen.

Open Source

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is en iedere gebruiker uitgenodigd wordt bij te dragen aan de ontwikkeling van die software. Door een open ontwikkelplatform wordt de software veel sneller aangepast aan wensen van gebruikers.

Therp levert

Therp is specialist in de implementatie en ondersteuning van Odoo. Als partner van Odoo sa - open source business applications, verzorgen wij het gehele automatiseringstraject, van voorzonderzoek en procesanalyse, tot implementatie en beheer.

Waarom Odoo?

Beschik over de meest veelzijdige en tegelijk specifiek toepasbare business solution suite. Maak gebruik van de kracht van Open Ontwikkeling en draag bij aan het delen van kennis, oplossingen en toepassingen.

Odoo security update

Odoo security update

Therp onderstreept het belang van sterke versleuteling en de ontwikkeling van goed beveiligde communicatie tools. Deze zijn essentieel om de digitale infrastructuur en bedrijfscommunicatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Vergelijking Odoo edities

Vergelijking Odoo edities

Bedrijven die Odoo in het vizier hebben vragen vaak advies over welke versie te gebruiken. Community versie of Enterprise? Versie 9 of 8? Odoo Online of niet? Addertjes onder het gras sneeuwen nog wel eens onder in het marketing verhaal. In deze blog zoemt Therp in op een paar belangrijke aandachtspunten. Naast functies, gebruiksvriendelijkheid, kosten-baten

Van boekjaar 2015 -> 2016

We krijgen er elk jaar weer vragen over, vandaar dat Therp een blog van een paar jaar terug aanpast voor versie 8 en wederom publiceert. Een financieel jaar moet afgesloten worden, ook in Odoo en in veel gevallen, zult u (factuur)reeksen willen aanpassen voordat het nieuwe jaar start.