Missie en Visie

Dat u, door de inzet van Odoo, een tastbare verbetering ervaart in de sturing van de bedrijfsprocessen

Klanten zijn de basis van al onze activiteiten. Elke klant heeft andere werkprocessen en intern beleid en dus andere wensen en eisen. Door te vertrekken vanuit úw situatie wil Therp een adequate oplossing bieden.

Open Source is een logische stap in een veranderende wereld. Dankzij het Internet is kennis meer dan ooit toegankelijk. Productontwikkeling door het delen van kennis is de maatstaf aan het worden en wij lopen daarbij graag voorop. We besteden daarom tijd en kennis in de ontwikkeling van Odoo en de community. Wij publiceren bij voorkeur de door ons gemaakte modules, lossen bugs op, doen mee aan discussies, beantwoorden vragen op fora en stellen ons pro-actief op. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd voorop.

Naast het delen van kennis, zijn ecologisch en sociaal verantwoord ondernemen, voor Therp belangrijke waarden. Een ‘nieuwe’ economie ontstaat alleen als mensen en bedrijven er naar handelen. Wij maken veel gebruik van de fiets, het openbaar vervoer en de deel-auto om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Bij voorkeur kopen we eerlijke producten. We zijn blij met maatschappelijke organisaties in onze klantenkring.

Binnen ons bedrijf organiseren we de werkzaamheden zo dat alle collega’s zich optimaal kunnen ontplooien. Iedereen krijgt alle vrijheid om zelf nieuwe taken en ideeën te ontwikkelen en iedereen kan meepraten over de toekomst van het bedrijf. Thuis en op afstand werken is mogelijk en we zetten dan moderne ICT voor afstemming en overleg. Echter ook zijn we regelmatig te vinden op locatie bij de klant.

Therp maakt naar beste weten gebruik van de meest recente beveiligingsstandaarden, zowel binnen Odoo als de onderliggende technologieën. Uw privacy en de beveiliging van uw gegevens hebben altijd de aandacht.

We voeren steeds meer projecten via de scrum-methodologie uit, omdat dit de beste garantie geeft voor een tijdig en succesvol opleveren van de implementatie.

Anne Sedee
Anne is Algemeen Directeur van Therp. Vanaf 1990 werkte Anne in verschillende IT-functies: trainer, systeembeheer, projectmanager, consultant en hoofd automatisering. Ze heeft kennis van de administratieve organisatie in de non-profit sector en het MKB. Anne was één van de eersten in Nederland die de de mogelijkheden zag om die processen met Odoo te stroomlijnen. Zo ontstond Therp. Focus: project management, verkoop en trainingen.
Ronald Portier
Ronald is nu technisch directeur van Therp. Bij de oprichting in 2011 had hij al een stevige achtergrond opgebouwd in Odoo implementaties en programmatuur. Daarvoor werkte hij jarenlang als AS/400 trainer, programmeur en consultant. Hij heeft daarom ook veel kennis van bedrijfsprocessen in de diverse sectoren, zoals logistiek, handel en productie. Focus: ontwerp/ontwikkeling, support, implementatie en project-management.
Lara Freeke
Lara specialiseert zich sinds 2011 met enthousiasme in de Odoo software en kent alle bedrijfsprocessen die ondersteunt worden: Relatiebeheer, de boekhouding, in- en verkoop, voorraadbeheer, productie, projectmanagement, human resources en rapportages. Ze heeft opleidingen Bedrijfsadministratie en Informatica op zak.  Focus: consultancy, support, implementatie en training.

Giovanni Capalbo
Before Giovanni started to empower the Therp team, he already programmed for years new Odoo modules. As a business analyst and a software developer he understands the policy and business processes in different types of organizations. He likes to design and implements solutions in Odoo which help business reach their goals. He works from Italy and Amsterdam. Focus: development, support and implementation.

Tom Blauwendraat
Met ruim 10 jaar ervaring in SQL, Python, PHP en vele andere programmeer talen, richtte Tom in 2014 Sunflower IT op dat Odoo modules voor klanten ontwikkeld. Tom studeerde Natuurkunde aan de Universiteit van Twente maar continueerde zijn werkzaamheden als software ontwikkelaar. Zijn visie en doel is om een internationaal team samen te stellen dat open source software van hoge kwaliteit levert. Focus: architectuur, analyse en ontwikkeling
Dan Kiplangat
Dan works from Nairobi - Kenya for Therp through Therp's partner company Sunflower IT. He studied Computer Science at the Eldoret University. Before he started with Odoo he made several mobile applications, some in a collaboration with the University of Eastern Finland. Dan developed himself as an experienced Odoo programmer. Now he works mainly for Dutch companies and organizations, such as Vluchtelingenwerk. Focus: development.
Hussam Suleiman
Hussam houdt zich bezig met serveronderhoud en automatisering van interne processen via Ansible en de Linux command line. 
Hij specialiseert zich al jaren in systeembeheer vraagstukken en voert de diverse taken sinds 2017 voornamelijk voor  Sunflower IT uit..Arjan de Jager
Na zijn studies natuur-& wiskunde en IT werkte Arjan de Jager in de Informatica. Voor het International Institute for Communication and Development (IICD) beheerde hij 40 projecten in Oeganda, Tanzania, Mali en Zambia. Van telemedicine tot landbouw keten systemen, gebruik makend van Open Source. Sinds 2005 kent hij TinyERP, de Odoo-voorloper, dat hij heeft zien uitgroeien tot de prachtige software die het nu is. Officieel gepensioneerd, maar nog actief betrokken bij projecten die hem aanspreken Focus: strategisch advies plus change- en projectmanagement.
Nikos Tsirintanis
After following an Odoo course in Nairobi, Kenya which he enjoyed highly, Nikos decided to join the Therp team and move to the Netherlands, where he lived and studied before. Nikos has a PhD in Physics (Athens) and disposes already of advanced knowledge of many programming languages, including Python, and has as well a huge experience with operating systems. The Odoo framework became his next target which he masterd rapidly.Focus: analysis, development, implementation.


Gijs Jan Otten
Sinds 2018 bouwt Gijs-Jan samen met Tom aan de verdere professionalisering van Sunflower IT. Hij is hard op weg om zich Odoo helemaal eigen te maken, en met deze kennis treedt Gijs-Jan op als schakel tussen opdrachtgever en programmeur. Als afgestudeerd historicus heeft hij een gedegen analytische basis, en hij neemt een gezonde dosis communicatieve skills mee vanuit zijn verleden in het advieswezen, klantenservice, en het onderwijs. Focus: support, implementatie, consultancy en project-management.


Danny de Jong
Danny is een enthousiaste self-made software-ontwikkelaar met een stevige achtergrond in wis- en natuurkunde. Ervarling deed hij op in diverse bedrijfssectoren en met complexe vraagstukken. Hij gelooft in de vooruitstrevende werking van open source software. In korte tijd doorgrond hij het Odoo framework, de verschillende versies en haar functies.
Danny maakt onderdeel uit het Therp ontwikkel-team en focused op ontwerp/ontwikkeling en implementatie.