Bijeenkomst "Open Upgrade Scripts"

Er is nog geen gepubliceerde software die de migratie tussen de verschillende nieuwe versies van OpenERP ondersteunt. Een community project dat zulke open scripts ontwikkelt draagt bij aan de uitstraling van OpenERP als Open Source product en vergemakkelijkt haar verspreiding.

Er is nog geen gepubliceerde software die de migratie tussen de verschillende nieuwe versies van OpenERP ondersteunt. Een community project dat zulke open scripts ontwikkelt draagt bij aan de uitstraling van OpenERP als Open Source product en vergemakkelijkt haar verspreiding. Wij nodigen daarom iedereen uit die belangstelling heeft en wil bijdragen aan Open Upgrade Scripts voor OpenERP.

Datum: 1 dec 16.00-18.00 Locatie: Amsterdam Coppelstockstr 50 L

Mogelijke bijdragen: meedenken (architectuur, opzet, prioriteiten), investeren tijd (ontwikkeling, testen, monitoring) of financiëel (gift, pilot-klanten).

De bedoeling is dit project op korte termijn op Launchpad vanuit meerdere OpenERP ondersteuners te starten. Ook het bedrijf Nan-tic (Cataluña/Spanje) blijkt over migratie te hebben nagedacht en presenteerde juist vorige week haar KafkaDB project. Gezien de wat andere benadering echter geen reden om deze geplande bijeenkomst af te lasten.

Programma

16.00 - 16.15 Ontvangst en welkom

16.15 - 16.45 Presentatie community framework "Open Upgrade Scripts for OpenERP" en verschillen met het onlangs gestartte KafkaDB project (Stefan Rijnhart)

16.45 - 17.15 Vragen en Discussie

17.15 - 17.20 Inventarisatie bijdragen

17.20 - 17.30 Start project (met pepernoten)

Aanmelden via info@therp.nl Deze bijeenkomst is de eerste in een serie "OpenERP Afternoon Break". Op deze open bijeenkomsten staat steeds een onderwerp centraal dat interessant is voor (potentiële) OpenERP klanten, leveranciers of anderen die met OpenERP te maken hebben. Thema's zijn bijvoorbeeld: rapportage tools in OpenERP, koppeling Magento of een implementatie case. Ook bezoekers kunnen onderwerpen, sprekers of eigen presentaties voorstellen.

Import bankafschriften en Clieop