Impressie Odoo2U

Donderdag 5 maart organiseerde Therp in samenwerking met Onestein een Odoo-bijeenkomst. "Odoo2U" vond plaats o.l.v. Brenno de Winter, die bijdroeg de middag tot een succes te maken en het belang van Open Source nogmaals onderstreepte. Onestein en Therp zijn natuurlijk concollegas, evenals Odoo met hun Saas oplossing. Tegelijkertijd maken we ook deel uit van dezelfde community, hetzelfde ecosysteem.

We hebben er allemaal baat bij dat de Odoo software en de ondersteuning steeds beter wordt en de gebruikersgroep groeit. Als je samen Open Source software kan ontwikkelen om deze te verbeteren, kun je ook samen een event organiseren. Voor bedrijven die hulp zoeken bij de implementatie van Odoo is het goed de keuze te hebben met wie ze in zee gaan. En het kan leuk zijn om andere gebruikers en geïnteresseerden te ontmoeten.

Al vroeg in de middag arriveerden de gasten in het prachtige Tolhuis. De bezoekers kregen een heldere presentatie over de implementatie van Odoo bij Groothandel Europet Bernina International en een gepassioneerd verhaal over de implementatie bij het Bisdom Breda. Sandro Botta vertelde in vogelvlucht over de ontwikkeling van Odoo. De banken add-ons werden door Therp gedemonstreerd en het bedrijf Glasswall wist het publiek te overtuigen dat beveiliging geen klus is die je klaart, maar iets dat voortdurend de aandacht blijft vragen. Vanuit het publiek werden kritische en goede vragen gesteld en vele mensen bleven hangen om nog een borreltje met ons te drinken. Kortom, een geslaagde bijeenkomst in een goede sfeer.

Odoo2u