Therp Apps voor 8

Therp publiceert regelmatig nieuwe apps voor Odoo. Therp staat dan ook hoog in de internationale ranglijst. Onze modules worden bovendien veel gebruikt en goed gewaardeerd. Hieronder volgt een greep uit recent naar versie 8 opgewaardeerde of nieuw ontwikkelde modules. Regelmatig voegen wij nieuwe modules toe. Wilt u onze volledige lijst van bijdragen voor versie 8 zien, kijk dan hier.

Financieel * XAF auditfile export. Exporteer bestanden in het XAF format, in gebruik door de Nederlandse Belastingdienst. * Account chart reset. Vooral voor Odoo doe-het-zelvers of Odoo implementatie bedrijven. Verwijdert een verkeerd boekhoudschema, inclusief gerelateerde transacties, dagboeken e.d. Vervolgens kan het correcte schema geïnstalleerd worden. * Incasso's. Deze module handelt incasso's af zoals we dat in Nederland gewend zijn. De bank schrijft het geïncasseerde bedrag direct bij. Bedragen die niet geïnd kunnen worden of gecanceld door de rekeninghouder, worden later gecrediteerd.

Website * Gratis inschrijven voor events via de website. Voorheen moest ook voor gratis events de betaal module actief zijn, je moest "0 euro kaartjes" kopen, dat hoeft na installatie van deze module niet meer. * Piwik analytics. Piwik is een alternatieve Open Source analyse tool voor websites en met deze module is het mogelijk het verkeer op uw Odoo website door Piwik te laten analyseren.

Relaties * Met deze Addon kun je straatnaam en nummer uitsplitsen. Standaard Odoo heeft dit in één veld. * Email gateway -> folders. Met deze module wordt het mogelijk mail uit de eigen inbox naar Odoo te verplaatsen.

Documenten * Deze addon maakt het mogelijk een folder te kiezen bij het uploaden van een bestand. In combinatie met toegekende permissies op die folders kan dit gebruikt worden om toegang te beperken tot sommige attachments of simpelweg om meer overzicht te houden op de lijst van bijlagen. * Preview attachments. Voor attachments in en format die via deze site worden ondersteund, is een 'preview' mogelijk. Op dit moment vooral Libreoffice en PDF betanden.

Algemeen * Auditlog. Therp  i.s.m. Sebastien Alix.  Met deze module kan een administrator gebruikers-handelingen als 'create', 'read', 'write' en 'delete' loggen, afhankelijk van de zaken die de administrator wil zien en heeft ingesteld. * Handige editor om te gebruiken in html-velden in een Odoo database. * Ldap populate. De Odoo database vult zich met gebruikers die reeds in LDAP staan gedefinieerd.

Geavanceerde filters