Therp en Sunflower IT nu partners

Anne Sedee namens Therp en Tom Blauwendraat namens Sunflower IT bezegelden eind maart een partnerovereenkomst, waarmee de samenwerking die al in gang was gezet, werd geformaliseerd. Door dit contract wordt de jarenlange technische en functionele ervaring van Therp met de Odoo bedrijfssoftware gecombineerd met de ontwikkelkracht van het jonge en snel groeiende team van Sunflower IT. Goede Odoo programmeurs liggen niet voor het oprapen, maar als ze voorbijkomen dan is de wederzijdse herkenning direct.

De pijlers van het partnership zijn samen ontwikkelen, kennis delen en investeren in het opleiden van een nieuwe generatie Odoo programmeurs. Zo groeit ons beider capaciteit snel en zijn wij in staat onze klanten nog beter te bedienen en hen continuïteit en zekerheid te garanderen.

Therp biedt aan bedrijven en organisaties een geïntegreerde ICT oplossing voor alle bedrijfsprocessen en levert haar Odoo diensten aan toonaangevende organisaties in de non-profit sector en het MKB. Sunflower IT is een jong Odoo-bedrijf dat sinds twee jaar voor MKB-partijen Odoo-modules en mobiele ERP-apps ontwikkeld.

Naast kennis over Odoo, delen Sunflower IT en Therp ook de passie voor Open Source. Waar Therp al jaren voorop loopt en de door haar gemaakte modules ter beschikking stelt,  gelooft ook Sunflower IT dat de toekomst van Odoo het best gewaarborgd is bij een sterke open source community.

Access Granted