Vacature Odoo-ontwikkelaar (0.8 à 1 fte)

Wij willen ons team versterken met een breed inzetbare sofwareontwikkelaar voor 32 tot 40 uur per week. Je hebt een academisch denk- en werkniveau en aantoonbare interesse in bedrijfsprocessen. Je bent bereid om je de interne architectuur van Odoo volledig eigen te maken. Een technische achtergrond en enige ervaring met Python en SQL is zeer gewenst. Gestructureerd kunnen werken met aandacht voor documenteren is een eis. Je bent enthousiast, klantgericht, creatief en leergierig. Het liefste deel je onze passie voor open source software, waarbij kennis en code gedeeld worden met een wereldwijde community. De taken bestaan o.a. uit:

* Analyseren van processen en opstellen van functionele specificaties

* Programmeren van algemene verbetering of klantspecifieke aanpassingen In Python

* Doorvoeren van benodigde configuraties

* Verlenen van support aan klanten

Therp BV is leverancier van de open source business applications suite Odoo/OpenERP. Daarmee biedt Therp aan bedrijven en organisaties een geïntegreerde ICT oplossing voor alle bedrijfsprocessen. Het gaat dan bijvoorbeeld om financiële administratie, relatiebeheer, verkoop, logistiek, voorraad, projectmanagement, personeelsbeheer en business intelligence. Onze klanten zijn toonaangevende organisaties in de non profit sector en het MKB. Wij zijn een jong bedrijf met een enthousiast kernteam, dat bekend staat als een actieve deelnemer in de community. Dit betekent concreet dat alle herbruikbare code die wij opleveren gepubliceerd kan worden op het samenwerkingsplatform Github en dat wij de honderden andere actieve leden van de community beschouwen als collega's op afstand. Therp biedt een uitdagende werkomgeving, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met alle kansen daarin volop te groeien. We zijn flexibel als het gaat om indeling van tijd en werk. Therp heeft een eigen visie op de ontwikkeling en uitvoering van ICT projecten en gelooft in een open en nauwe samenwerking met klanten, gebruikers, collegabedrijven en andere betrokkenen bij de inzet van Odoo (voorheen OpenERP).

Stuur je sollicitatie naar Anne Sedee, anne@therp.nl. Bel gerust voor meer informatie, op tel. nr. +31 (0)20 3093093 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Odoo evolutie?