Voor uw bedrijf of organisatie

Beheert u soms complexe bedrijfsprocessen en wilt u overstappen naar één veelzijdige, geïntegreerde softwareapplicatie? 't Liefst precies toegesneden op uw organisatie?

Odoo is daarop het antwoord. Dankzij voortdurende doorontwikkeling is Odoo uitgegroeid tot de meest veelzijdige alles-in-één oplossing. Of u nu een productiebedrijf, groothandel, (web-)winkel, serviceverlener of non-profit organisatie bent, Odoo is geschikt voor u. 

Onze klanten

IT company professionals

Hoe Therp uw bedrijf kan helpen  

Therp IT company logo

Therp Levert

Therp is specialist in de implementatie en ondersteuning van Odoo en partner van Odoo SA. Wij hebben ruime ervaring met zowel de Enterprise als de Community.

Bij implementatie van Odoo verzorgen wij het gehele traject: van procesanalyse via implementatie tot beheer, en van training tot langetermijn-versiemanagement.

Therp levert al jarenlang kwaliteit en draagt zichtbaar bij aan specifieke modules die aansluiten bij Nederlandse wet- en regelgeving. 

Ons team

Customized Odoo code

Community/Enterprise?

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is. Gebruikers en leveranciers worden uitgenodigd bij te dragen aan de verdere ontwikkeling.

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is. Gebruikers en leveranciers worden uitgenodigd bij te dragen aan de verdere ontwikkeling.

Therp ondersteunt beide edities maar onze passie ligt bij de Open Source Community-versie. 

Lees meer

Odoo apps modules

Integratie

Voor het beheren en ondersteunen van alle processen in een organisatie is geïntegreerde software onmisbaar.

Van CRM tot facturatie, inkoop tot levering, of planning tot rapportages:  Odoo voorziet hierin. Het is meer en kan meer dan traditionele Enterprise Resource Planning (ERP)-pakketten, omdat ook een Website en Webshop deel uit maken van het systeem.

Indien nodig, maakt en onderhoudt Therp daar bovenop ook koppelingen met andere systemen. 

Therp diensten

OCA silver sponsor

​Therp en OCA

​Wij zijn actief sponsor van en deelnemer in de Odoo Community Organization
​(OCA). Deze brancheorganisatie stroomlijnt de ontwikkeling van extra functionaliteit 
​in Odoo en borgt de kwaliteit ervan. Therp scoort hoog op de internationale
Contributers-lijst.