Therp works for your company and business

Voor uw bedrijf of organisatie

Beheert u complexe bedrijfsprocessen, en wilt u overstappen naar één veelzijdige, geïntegreerde softwareapplicatie? Het liefst precies toegesneden op uw organisatie? 

Odoo is daarop het antwoord. Dankzij voortdurende doorontwikkeling is Odoo uitgegroeid tot de meest veelzijdige alles-in-één oplossing. Of u nu een productiebedrijf, groothandel, (web-)winkel, serviceverlener of non-profit organisatie bent, Odoo is geschikt voor u.


Zij gingen u voor

Therp biedt oplossingen

Integration modules odoo ERP Therp
Therp sopen source community or enterprise

Integratie

Van CRM tot facturatie, van inkoop tot levering, en van planning tot rapportages: Odoo voorziet in alle werkflows. Het is meer, en kan meer dan traditionele Enterprise Resource Planning (ERP)-pakketten, omdat onder de Website en Webshop integraal onderdeel zijn van het systeem.
 
Indien nodig bouwt en onderhoudt Therp daar bovenop maatwerk, rapportages en/of koppelingen met andere systemen.

Bij implementatie van Odoo verzorgen wij het hele proces: van analyse tot integratie en implementatie, en van training tot projectmanagement.

Onze Diensten

Upgrades

Therp is specialist in de ondersteuning en implementatie van Odoo. Dit komt perfect van pas wanneer u uw systeem wilt upgraden naar een nieuwere versie van Odoo.

Met onze Odoo-kennis die bijna twintig jaar bestrijkt, hebben we custom scripts ontwikkeld om het upgraden niet alleen eenvoudig, maar ook flexibel voor uw behoeftes.

Heb je die verouderde code niet nodig? Specifieke belastinggegevens overzetten? Gebruikersgegevens invoegen? Magazijnen en voorraad? Geen probleem.

Wij zorgen ervoor dat uw datawensen worden gerealiseerd in de versie van Odoo die u wilt.

Contact

Community of Enterprise?

Open Source staat voor software waarvan de broncode openbaar is. Gebruikers en leveranciers worden uitgenodigd bij te dragen aan de verdere ontwikkeling waar iedereen de vruchten van plukt.

Binnen deze ruimte kunnen wij uw Odoo perfect inrichten. Het is opgebouwd uit open source-modules die zonder extra kosten een aangepaste ervaring van de software bieden.
 
Aan de andere kant is er Odoo Enterprise. Deze versie bevat 'gesloten' modules die worden geleverd met een abonnement van Odoo. 
 
Therp ondersteunt beide edities, maar is vooral gepassioneerd door Open Source.

Lees verder

Therp en OCA

Wij zijn lid en sponsor van de  Odoo Community Organization
​(OCA). Deze brancheorganisatie stroomlijnt de opensource ontwikkeling van extra functies ​in Odoo en borgt de kwaliteit hiervan. Therp scoort hoog op de internationale contributers-list.