Ons Team

Dan Kiplangat

  Developer

Danny de Jong

  Developer

Gijs-Jan Otten

Consultant | Owner 

Giovanni Capalbo

  Developer

Hussam Suleiman

  DevOps

Kevin Kahumba

Developer

Lara Freeke

Consultant

Niels van der Vlugt

Consultant

Nikos Tsirintanis

Developer

Ronald Portier

  Developer

Tom Blauwendraat

  Tech Lead | Owner

Missie & Visie

U kunt beter sturen op uw bedrijfsprocessen, wij bouwen een beter Odoo

Klanten zijn de basis van al onze activiteiten. Niemand heeft exact de zelfde werkprocessen en intern beleid en dus andere wensen en eisen. Door te vertrekken vanuit úw situatie willen wij de beste oplossing bieden.

Open Source is een logische stap in een software-gecentreerde wereld. Dankzij het Internet is kennis continu toegankelijk. Productontwikkeling door het delen van die kennis is de maatstaf geworden. Wij lopen daarbij graag voorop, besteden tijd en kennis in de ontwikkeling van Odoo, en de community. 

Naast het delen van kennis, zijn ecologisch en sociaal verantwoord ondernemen, voor Therp belangrijke 

waarden. Een ‘nieuwe’ economie ontstaat alleen als mensen & bedrijven er naar handelen.

Wij maken maximaal gebruik van de fiets, het openbaar vervoer en de deel-auto om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Bij voorkeur kopen we eerlijke producten. We zijn blij met maatschappelijke organisaties als partners.

Wij publiceren bij voorkeur de door ons gemaakte modules, lossen bugs op, doen mee aan discussies, beantwoorden vragen op fora en stellen ons pro-actief op. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd voorop.

Binnen ons bedrijf organiseren we de werkzaamheden zo dat alle collega’s zich optimaal kunnen ontplooien. 

https://therp.nl/nl Iedereen krijgt alle vrijheid om zelf nieuwe taken en ideeën te ontwikkelen en iedereen kan meepraten over de toekomst van het bedrijf. Thuis en op afstand werken is mogelijk en we zetten moderne ICT in voor afstemming en overleg. Echter zijn we ook regelmatig te vinden op locatie bij de klant.

Therp maakt naar beste weten gebruik van de meest recente beveiligingsstandaarden, zowel binnen Odoo als de onderliggende technologieën. Uw privacy en de beveiliging van uw gegevens hebben altijd de aandacht.

We voeren steeds meer projecten via de scrum-methodologie uit, omdat dit de beste garantie geeft voor een tijdig en succesvol opleveren van de implementatie.