Sunflower IT = Therp

Begin 2022 is Sunflower IT, na jarenlang kind aan huis te zijn geweest, geïntegreerd met Therp. Dit betekend dat Therp nu zowel in Groningen als Amsterdam een thuis heeft.

Groningen heeft een speciale plek in ons hart en is ook de reden waarom we daar onze vestiging blijven houden. Het team komt er dan ook graag over de vloer om te werken.

Contact

2014
Tom begint Sunflower IT

Als zelfstandig ontwikkelaar start Tom vanuit Groningen aan zijn droomproject: een eigen IT bedrijf dat focust op goed doen in de wereld, op zowel technisch én menselijk vlak. Hij focust zich op Odoo - hét alles-in-een opensource softwarepakket voor bedrijven en organisaties

2016
Eerste uitbreiding

Sunflower IT wordt internationaal wanneer Terrence en Dan vanuit Kenia bij het bedrijf komen als programmeurs. Niet via een offshoring-achtige constructie, maar als duurzame relatie met oprichting van een gezamenlijk bedrijf in Kenia: PyFlower. Later zullen ook Hussam en Kevin zich aansluiten bij het bedrijf.

2018
Gijs Jan versterkt het team

n 2019 word Gijs-Jan mede-eigenaar van Sunflower IT. Als consultant, projectmanager en procesbewaker brengt hij meer structuur en verbinding tussen klant en programmeur.

2022
Sunflower IT + Therp

Na jarenlange samenwerking met Therp BV nemen Tom en Gijs-Jan het bedrijf over. Na een fusie gaat de droom verder onder het sterker gepositioneerde Therp.